Curatare covoare la domiciliu

Covoarele necesita un tratament special si de aceea este bine sa aveti incredere intr-o curatatorie covoare, astfel incat covorul proaspat curatat sa arate intotdeauna ca noi. CreativeWash ofera servicii de curatare covoare la domiciliu, vom trimite specialisti cu aparatele necesare pentru curatat covoare pe loc.

Spalare covoare la domiciliu

CreativeWash este o spalatorie covoare Bucuresti care ofera servicii de spalare si curatare covoare la domiciliu, precum si servicii de curatare canapele, curatare mocheta, la o calitate excelenta! Va vom face lucrurile mult mai usoare, tehnica noastra avansata de curatare covoare este total naturala, fara substante chimice, ecologica si nu dauneaza sanatatea copiilor sau animalelor de companie.

Firma de curatatorie covoare CreativeWash, inainte de a incepe serviciul de spalare covoare la domiciliu, identifica diferitele compozitii care alcatuiesc covorul sau mocheta. Primul pas inainte de curatarea covoarelor este un tratament personalizat, luand intotdeauna in considerare cele mai delicate parti sau tesaturi, culoarea, ornamentele sau accesoriile, adoptand intotdeauna procesul de curatare covor cel mai putin agresiv care ofera cele mai multe garantii.

Odata ce toate materialele au fost identificate, vom trece la curatarea uscata profunda a suprafetei cu sistemul nostru sofisticat, care se bazeaza pe un dispozitiv portabil puternic special conceput pentru a genera o forta de aspiratie extrem de mare, dar care nu deterioreaza covorul, dar asta permite extragerea tuturor acarienilor si a murdariei incorporate in fundul covorului, pentru a aplica ulterior puternica noastra spuma activa pentru eliminarea petelor si dezinfectare.

Inainte si dupa curatare covor la domiciliu
Inainte si dupa curatarea profesionala la domiciliu a unui covor foarte murdar si patat.

Curatare covoare la domiciliu Bucuresti

Suntem experti in curatare covoare la domiciliu, garantand eliminarea totala a petelor, microorganismelor si germenilor, folosind produse de curatare covoare pentru a evita deteriorarea culorilor si a realiza o curatare covor eficienta.

Aparat curatat covoare cu solutie pentru curatat covoare reuseste sa indeparteze in mod eficient toate tipurile de murdarie atat exterioara, cat si interioara, solutie spalat covoare pentru un covor curat si dezinfectat, cu o aroma placuta, cu cel mai mare profesionalism pentru persoane fizice, companii si afaceri.

Curatare canapele

Curatare canapele CreativeWash va avea canapelele noastre intotdeauna curate si stralucitoare ca in prima zi. Permite o curatare completa a canapelei, indiferent daca suprafata tapitata este din panza, piele sau polipiele.

Curatare canapele la domiciliu

CreativeWash este un sistem inovator de curatare tapiterie specializat in curatare canapele la domiciliu. Garanteaza o curatare totala in curatarea canapelei, curatare saltele, spalare tapiterie, tapiterie pat, eliminand orice tip de pata dificila si readucand suprafata tapitata a acesteia la starea initiala.

Firma de curatare canapele CreativeWash lanseaza un serviciu exclusiv de curatare profesionala si dezinfectare pentru suprafete tapitate. Este, pe scurt, solutia ideala pentru a va mentine mobilierul tapitat in stare perfecta, eliminate petele si mirosuri neplacute ce pot provoca alergii, de aceea este esentiala o igienizare completa a canapelei.

Acest serviciu exclusiv de curatat canapele la domiciliu este efectuat la domiciliul clientului, evitand astfel transportul si asteptarea. Sistemul CreativeWash pentru curatarea saltele pentru canapea este total inofensiv pentru persoane si animalele lor de companie si respecta mediul inconjurator in orice moment.

Inainte si dupa curatare canapele
Inainte si dupa curatarea profesionala a unei canapele foarte murdare si patate.

Curatare canapele bucuresti

CreativeWash, firma de curatat canapele din Bucuresti, isi extinde oferta de servicii curatare canapele cu noul sistem de curatare si dezinfectare, care consta dintr-un echipament de ultima generatie conceput pentru uz profesional, cu beneficii deosebite, ideal pentru casa.

Echipamentul functioneaza prin generarea de abur continuu, care permite curatarea celor mai delicate materiale fara dificultati sau riscuri datorita capacitatii de absorbtie produse si functioneaza cu o solutie curatat canapele prin intermediul procesului de injectie si extractie, care, impreuna cu motorul sau puternic de aspiratie, realizeaza cea mai profunda si mai exigenta curatare.

CreativeWash va pune la dispozitie servicii curatat canapele in cele 6 sectoare ale Bucurestiului: curatat canapele sector 1, curatat canapele sector 2, curatat canapele sector 3, curatat canapele sector 4, curatat canapele sector 5, curatat canapele sector 6.

Servicii curatare tapiterie la domiciuliu in Bucuresti

CreativeWash ofera servicii profesionale de curatat tapiterie, curatat mocheta la domiciliu, atat pentru privat, cat si companiilor, afacerilor sau hotelurilor. CreativeWash ofera clientilor sai posibilitatea de a curata si dezinfecta orice suprafata tapitata a casei lor, prelungindu-i astfel viata si permitandu-le sa se bucure de ea mai mult timp.

Un sistem nou si eficient care garanteaza curatarea canapelelor eficienta, un nou dispozitiv revolutionar care permite curatarea si dezinfectarea anti-acarian a saltelelor, covoarelor, canapelelor si suprafetelor tapitate in general. De asemenea, ofera tratamente de dezinfectie tapiterie canapele, sterilizare a incaperilor, curatarea tesuturilor sau eliminarea mirosurilor de ozon.

Curatare mocheta

Firma de curatenie specializata in curatarea profesionala a oricarui tip de mocheta. Serviciul de curatare mocheta pe loc in Bucuresti si Ilfov, cu inlaturarea murdariei persistente, a petelor dificile si urmelor de uzura.

Servicii curatare mocheta Bucuresti

Mocheta este un element decorativ utilizat pe toate tipurile de suprafete si locuri precum, de exemplu, companii, hoteluri, teatre, cazinouri, cinematografe, holuri pentru cladiri de birouri etc.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, pe langa aspectul decorativ, mochetele ofera si alte functii, cum ar fi confortul (sunt mai confortabile), caldura, izoleaza sunetul, acopera pasajele (oferind un aspect mai bun instalatiilor), printre altele.

Dar au dezavantajul ca tesaturile nu sunt usor de curatat si spalat. Intretinerea si curatarea mochetelor este un proces simplu, dar necesita perseverenta, cunostinte si material adecvat pentru realizarea acestuia. De aici si importanta angajarii unei firme specializate in curatat mocheta si a covoarelor pentru a realiza acest proces.

CreativeWash va ofera servicii profesionale de curatare mocheta Bucuresti, in oras pentru toate sectoarele dar si pentru Ilfov.

Inainte si dupa curatare mocheta
Inainte si dupa curatarea profesionala a unei mochete foarte murdare si patate.

Spalare mocheta CreativeWash

Curatarea si spalarea unei mochete nu este doar o problema estetica, dar este de o importanta vitala sa mentineti un mediu de lucru curat si igienic, pe langa eliminarea acarienilor care se pot acumula, evitand posibile probleme de sanatate, cum ar fi alergii.

Spalare mochete si covoare este, de asemenea, esentiala daca acestea se afla intr-un loc cu mult trafic sau vizibile publicului (in cazul companiilor si instalatiilor publice), deoarece acestea se vor murdari mult mai mult decat in ​​mod normal si vor da un aspect deteriorat si neglijat (exact opusul functiei pe care o indeplinesc in majoritatea cazurilor, o imagine buna a locului pentru client / utilizator).

Igienizarea si spalare mocheta, covoarelor si tapiteriei in spatiile publice este importanta, deoarece acestea sunt spatii deschise prin care trec multi oameni pe parcursul zilei si ca, daca nu au o ventilatie buna si pot duce la mirosuri rele.

Metoda de curatare mocheta lipita va fi adecvata pentru fiecare tip de mocheta Bucuresti si covor in functie de caracteristicile sale tehnice. La alegerea procesului de curatare covoare si mochete, vom lua in considerare caracteristicile fizico-chimice ale fibrelor care alcatuiesc tesatura respectiva, precum si tipul de suport si caracteristicile acesteia. Inainte de a curata mocheta si covoarele, vom efectua testele de soliditate a culorilor corespunzatoare.

Curatat mocheta la domiciliu

Curatat mocheta la domiciliu profesional in Bucuresti. CreativeWash este specializata in curatare profesionala mocheta de toate tipurile: mocheta cu par lungmocheta cu par scurtmocheta fibre naturalemocheta lanamocheta bumbacmocheta sintetica, mocheta birouri.

Mochete sunt textile care, datorita amplasarii lor pe podea, sunt expuse la tot felul de produse. Pentru curatare mocheta, fie in birouri, fie in case private, este esential sa ai o echipa buna si o firma de curatenie mocheta si covoare la domiciliu care sa asigure sanatatea si igiena oferind garantiile maxime.

CreativeWash va pune la dispozitie servicii curatat mocheta in cele 6 sectoare ale Bucurestiului: curatare mocheta sector 1, curatare mocheta sector 2, curatare mocheta sector 3, curatare mocheta sector 4, curatare mocheta sector 5, curatare mocheta sector 6.

Avantajele apelarii la serviciile unei firme de curatare mocheta

  • Costul intretinerii si curatarea mochetei de o firma specializata cum e CreativeWash, atata timp cat este efectuat de profesionisti, este mai ieftin decat cel al unei curatari unice efectuate de dumneavoastra sau efectuate de operatori nespecializati.
  • Petele si murdaria sunt complet indepartate si in mai putin timp decat ati petrece pe cont propriu (care, in mod logic, nu sunteti un expert si nu aveti echipamentul tehnic necesar).
  • Mochetele vor fi ca noi, fara pierderi de culoare, sau urme de produse chimice care le pot determina sa-si piarda stralucirea si textura (fibrele nu sunt deteriorate prin tratament profesional).
  • Elimina mirosurile rele si lasa o aroma buna parfumata.
  • Eliminarea virusilor, bacteriilor si acarienilor, deoarece este un loc perfect de incubatie. Acarienii prolifereaza in acest tip de mediu si cu atat mai mult vara cu temperaturi in crestere si in ierni cu incalzire. Acest lucru va mentine un mediu sanatos complet igienizat.
  • Cu o intretinere periodica buna si fara cheltuieli mari, mochetele dumneavoastra vor arata noi, fara a fi nevoie sa faceti o curatare temeinica a mochetei atat de des (cu costurile si inconvenientele pe care le implica in multe cazuri, desi va depinde si de metoda utilizata de fiecare companie).

CreativeWash va pune la dispozitie servicii profesionale si de calitate, asiguram in functie de solicitarea dumneavoatra, un serviciu de curatare mochete impecabil. Produsele folosite in procesul curatarii mochetei sunt foarte eficiente si non-toxice, care nu vor deteriora materialul mochetei si vor reda un aspect nou acesteia.