Curatare canapele

Curatare canapele CreativeWash va avea canapelele noastre intotdeauna curate si stralucitoare ca in prima zi. Permite o curatare completa a canapelei, indiferent daca suprafata tapitata este din panza, piele sau polipiele.

Curatare canapele la domiciliu

CreativeWash este un sistem inovator de curatare tapiterie specializat in curatare canapele la domiciliu. Garanteaza o curatare totala in curatarea canapelei, curatare saltele, spalare tapiterie, tapiterie pat, eliminand orice tip de pata dificila si readucand suprafata tapitata a acesteia la starea initiala.

Firma de curatare canapele CreativeWash lanseaza un serviciu exclusiv de curatare profesionala si dezinfectare pentru suprafete tapitate. Este, pe scurt, solutia ideala pentru a va mentine mobilierul tapitat in stare perfecta, eliminate petele si mirosuri neplacute ce pot provoca alergii, de aceea este esentiala o igienizare completa a canapelei.

Acest serviciu exclusiv de curatat canapele la domiciliu este efectuat la domiciliul clientului, evitand astfel transportul si asteptarea. Sistemul CreativeWash pentru curatarea saltele pentru canapea este total inofensiv pentru persoane si animalele lor de companie si respecta mediul inconjurator in orice moment.

Inainte si dupa curatare canapele
Inainte si dupa curatarea profesionala a unei canapele foarte murdare si patate.

Curatare canapele bucuresti

CreativeWash, firma de curatat canapele din Bucuresti, isi extinde oferta de servicii curatare canapele cu noul sistem de curatare si dezinfectare, care consta dintr-un echipament de ultima generatie conceput pentru uz profesional, cu beneficii deosebite, ideal pentru casa.

Echipamentul functioneaza prin generarea de abur continuu, care permite curatarea celor mai delicate materiale fara dificultati sau riscuri datorita capacitatii de absorbtie produse si functioneaza cu o solutie curatat canapele prin intermediul procesului de injectie si extractie, care, impreuna cu motorul sau puternic de aspiratie, realizeaza cea mai profunda si mai exigenta curatare.

CreativeWash va pune la dispozitie servicii curatat canapele in cele 6 sectoare ale Bucurestiului: curatat canapele sector 1, curatat canapele sector 2, curatat canapele sector 3, curatat canapele sector 4, curatat canapele sector 5, curatat canapele sector 6.

Servicii curatare tapiterie la domiciuliu in Bucuresti

CreativeWash ofera servicii profesionale de curatat tapiterie, curatat mocheta la domiciliu, atat pentru privat, cat si companiilor, afacerilor sau hotelurilor. CreativeWash ofera clientilor sai posibilitatea de a curata si dezinfecta orice suprafata tapitata a casei lor, prelungindu-i astfel viata si permitandu-le sa se bucure de ea mai mult timp.

Un sistem nou si eficient care garanteaza curatarea canapelelor eficienta, un nou dispozitiv revolutionar care permite curatarea si dezinfectarea anti-acarian a saltelelor, covoarelor, canapelelor si suprafetelor tapitate in general. De asemenea, ofera tratamente de dezinfectie tapiterie canapele, sterilizare a incaperilor, curatarea tesuturilor sau eliminarea mirosurilor de ozon.

Posted in servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *