Curatare covoare la domiciliu

Covoarele necesita un tratament special si de aceea este bine sa aveti incredere intr-o curatatorie covoare, astfel incat covorul proaspat curatat sa arate intotdeauna ca noi. CreativeWash ofera servicii de curatare covoare la domiciliu, vom trimite specialisti cu aparatele necesare pentru curatat covoare pe loc.

Spalare covoare la domiciliu

CreativeWash este o spalatorie covoare Bucuresti care ofera servicii de spalare si curatare covoare la domiciliu, precum si servicii de curatare canapele, curatare mocheta, la o calitate excelenta! Va vom face lucrurile mult mai usoare, tehnica noastra avansata de curatare covoare este total naturala, fara substante chimice, ecologica si nu dauneaza sanatatea copiilor sau animalelor de companie.

Firma de curatatorie covoare CreativeWash, inainte de a incepe serviciul de spalare covoare la domiciliu, identifica diferitele compozitii care alcatuiesc covorul sau mocheta. Primul pas inainte de curatarea covoarelor este un tratament personalizat, luand intotdeauna in considerare cele mai delicate parti sau tesaturi, culoarea, ornamentele sau accesoriile, adoptand intotdeauna procesul de curatare covor cel mai putin agresiv care ofera cele mai multe garantii.

Odata ce toate materialele au fost identificate, vom trece la curatarea uscata profunda a suprafetei cu sistemul nostru sofisticat, care se bazeaza pe un dispozitiv portabil puternic special conceput pentru a genera o forta de aspiratie extrem de mare, dar care nu deterioreaza covorul, dar asta permite extragerea tuturor acarienilor si a murdariei incorporate in fundul covorului, pentru a aplica ulterior puternica noastra spuma activa pentru eliminarea petelor si dezinfectare.

Inainte si dupa curatare covor la domiciliu
Inainte si dupa curatarea profesionala la domiciliu a unui covor foarte murdar si patat.

Curatare covoare la domiciliu Bucuresti

Suntem experti in curatare covoare la domiciliu, garantand eliminarea totala a petelor, microorganismelor si germenilor, folosind produse de curatare covoare pentru a evita deteriorarea culorilor si a realiza o curatare covor eficienta.

Aparat curatat covoare cu solutie pentru curatat covoare reuseste sa indeparteze in mod eficient toate tipurile de murdarie atat exterioara, cat si interioara, solutie spalat covoare pentru un covor curat si dezinfectat, cu o aroma placuta, cu cel mai mare profesionalism pentru persoane fizice, companii si afaceri.

Posted in servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *