Curatare mocheta

Firma de curatenie specializata in curatarea profesionala a oricarui tip de mocheta. Serviciul de curatare mocheta pe loc in Bucuresti si Ilfov, cu inlaturarea murdariei persistente, a petelor dificile si urmelor de uzura.

Servicii curatare mocheta Bucuresti

Mocheta este un element decorativ utilizat pe toate tipurile de suprafete si locuri precum, de exemplu, companii, hoteluri, teatre, cazinouri, cinematografe, holuri pentru cladiri de birouri etc.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, pe langa aspectul decorativ, mochetele ofera si alte functii, cum ar fi confortul (sunt mai confortabile), caldura, izoleaza sunetul, acopera pasajele (oferind un aspect mai bun instalatiilor), printre altele.

Dar au dezavantajul ca tesaturile nu sunt usor de curatat si spalat. Intretinerea si curatarea mochetelor este un proces simplu, dar necesita perseverenta, cunostinte si material adecvat pentru realizarea acestuia. De aici si importanta angajarii unei firme specializate in curatat mocheta si a covoarelor pentru a realiza acest proces.

CreativeWash va ofera servicii profesionale de curatare mocheta Bucuresti, in oras pentru toate sectoarele dar si pentru Ilfov.

Inainte si dupa curatare mocheta
Inainte si dupa curatarea profesionala a unei mochete foarte murdare si patate.

Spalare mocheta CreativeWash

Curatarea si spalarea unei mochete nu este doar o problema estetica, dar este de o importanta vitala sa mentineti un mediu de lucru curat si igienic, pe langa eliminarea acarienilor care se pot acumula, evitand posibile probleme de sanatate, cum ar fi alergii.

Spalare mochete si covoare este, de asemenea, esentiala daca acestea se afla intr-un loc cu mult trafic sau vizibile publicului (in cazul companiilor si instalatiilor publice), deoarece acestea se vor murdari mult mai mult decat in ​​mod normal si vor da un aspect deteriorat si neglijat (exact opusul functiei pe care o indeplinesc in majoritatea cazurilor, o imagine buna a locului pentru client / utilizator).

Igienizarea si spalare mocheta, covoarelor si tapiteriei in spatiile publice este importanta, deoarece acestea sunt spatii deschise prin care trec multi oameni pe parcursul zilei si ca, daca nu au o ventilatie buna si pot duce la mirosuri rele.

Metoda de curatare mocheta lipita va fi adecvata pentru fiecare tip de mocheta Bucuresti si covor in functie de caracteristicile sale tehnice. La alegerea procesului de curatare covoare si mochete, vom lua in considerare caracteristicile fizico-chimice ale fibrelor care alcatuiesc tesatura respectiva, precum si tipul de suport si caracteristicile acesteia. Inainte de a curata mocheta si covoarele, vom efectua testele de soliditate a culorilor corespunzatoare.

Curatat mocheta la domiciliu

Curatat mocheta la domiciliu profesional in Bucuresti. CreativeWash este specializata in curatare profesionala mocheta de toate tipurile: mocheta cu par lungmocheta cu par scurtmocheta fibre naturalemocheta lanamocheta bumbacmocheta sintetica, mocheta birouri.

Mochete sunt textile care, datorita amplasarii lor pe podea, sunt expuse la tot felul de produse. Pentru curatare mocheta, fie in birouri, fie in case private, este esential sa ai o echipa buna si o firma de curatenie mocheta si covoare la domiciliu care sa asigure sanatatea si igiena oferind garantiile maxime.

CreativeWash va pune la dispozitie servicii curatat mocheta in cele 6 sectoare ale Bucurestiului: curatare mocheta sector 1, curatare mocheta sector 2, curatare mocheta sector 3, curatare mocheta sector 4, curatare mocheta sector 5, curatare mocheta sector 6.

Avantajele apelarii la serviciile unei firme de curatare mocheta

  • Costul intretinerii si curatarea mochetei de o firma specializata cum e CreativeWash, atata timp cat este efectuat de profesionisti, este mai ieftin decat cel al unei curatari unice efectuate de dumneavoastra sau efectuate de operatori nespecializati.
  • Petele si murdaria sunt complet indepartate si in mai putin timp decat ati petrece pe cont propriu (care, in mod logic, nu sunteti un expert si nu aveti echipamentul tehnic necesar).
  • Mochetele vor fi ca noi, fara pierderi de culoare, sau urme de produse chimice care le pot determina sa-si piarda stralucirea si textura (fibrele nu sunt deteriorate prin tratament profesional).
  • Elimina mirosurile rele si lasa o aroma buna parfumata.
  • Eliminarea virusilor, bacteriilor si acarienilor, deoarece este un loc perfect de incubatie. Acarienii prolifereaza in acest tip de mediu si cu atat mai mult vara cu temperaturi in crestere si in ierni cu incalzire. Acest lucru va mentine un mediu sanatos complet igienizat.
  • Cu o intretinere periodica buna si fara cheltuieli mari, mochetele dumneavoastra vor arata noi, fara a fi nevoie sa faceti o curatare temeinica a mochetei atat de des (cu costurile si inconvenientele pe care le implica in multe cazuri, desi va depinde si de metoda utilizata de fiecare companie).

CreativeWash va pune la dispozitie servicii profesionale si de calitate, asiguram in functie de solicitarea dumneavoatra, un serviciu de curatare mochete impecabil. Produsele folosite in procesul curatarii mochetei sunt foarte eficiente si non-toxice, care nu vor deteriora materialul mochetei si vor reda un aspect nou acesteia.

Posted in servicii.